Szállítási feltételek

A webáruházban megjelenített termékek kizárólag online, a webáruházon keresztül rendelhetők meg, megbízott szállító cég (futárszolgálat) által történő házhoz szállítással.

Az Ön által megrendelt terméket a TNT Express Hungary Kft. szállítja ki a megjelölt szállítási címre. (Üzletben történő személyes áruátvételi lehetőségre nincs mód.)

Szállítási díjszabás:

Az egész ország területén egységesen 1490 Ft.

Bruttó 30.000 Ft-os értékhatárt meghaladó megrendelés esetén ingyenes.

A Szállító a webáruházon keresztül megrendelt terméket alapesetben a feladást követő következő munkanapon (H-P) 8-17 óra között szállítja ki az Ön által – a megrendelése során – megjelölt címzett címére, és utánvétes fizetési mód esetén a termék ellenértékét a Szolgáltató nevében átveszi.

A küldeményt a Szállító elsődlegesen a címzett részére köteles átadni, és tőle az utánvét összegét beszedni.

Amennyiben a küldemény a címzett részére nem kézbesíthető, úgy az írásos meghatalmazással meghatalmazott személynek is kézbesíthető. Amennyiben a Szállító nem a címzettnek kézbesíti a küldeményt, úgy az utánvét összegét attól a meghatalmazott személytől köteles beszedni, akinek a küldeményt kézbesíti.

A Szállító a küldemény kézbesítését legfeljebb két alkalommal kísérli meg.

Eredménytelen a kézbesítés abban az esetben is, ha a küldemény kézbesítésére való felajánlásakor a Szállító az utánvét összegét nem tudja beszedni.

Az első eredménytelen kézbesítés tényéről a Szállító tájékoztatja a címzettet, és felhívja a figyelmét a második kézbesítési kísérlet eredménytelensége esetén bekövetkező következményekre.

Amennyiben a küldemény a második kézbesítési kísérlet alkalmával sem kézbesíthető eredményesen, úgy a küldemény kézbesíthetetlenségét állapítja meg a Szállító. A kézbesíthetetlen küldeményt a Szállító a Szolgáltató részére visszakézbesíti.

A fogyasztói szerződéses jogviszony megszűnik, amennyiben a szerződés teljesítése a címzetthez történő kézbesíthetetlenség miatt meghiúsul.